Alapítók

Csiby Ágnes

Bejártam az értékesítési szakma minden lépcsőfokát: üzletkötőként kezdtem, majd az értékesítési csapat vezetője, később pedig kereskedelmi igazgató lettem. Dolgoztam a cigarettaiparban, a söriparban és a szépségápolás területén, az R.J. Reynolds Tobacconál, a Heinekennél és a Colgate Palmolive-nél. Több cégnél a vezetésem alatt indítottuk el a trade marketing tevékenységet. A megbízói oldalon szerzett szakmai tapasztalataimat felhasználva 20 évvel ezelőtt saját trade marketing ügynökséget alapítottam. Sokszáz fővel polcfeltöltést, hostess promóciókat és kiszervezett üzletkötői feladatokat végzünk. Emellett vállalati, személyre szabott trade marketing tréningeket tartok.

Tanítottam a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol a trade marketing szakszemináriumok hallgatói részletesen megismerhették a szakma elméleti és gyakorlati alapjait. Többek között ennek köszönhetően elismert cégeknél lettek trade marketing specialisták, vezetők.

A Trade Marketing Klub egyik alapítója és a POPAI Magyarország Egyesület elnöke vagyok. Mindkét szervezetben azon dolgozunk, hogy minél több marketing, trade marketing és sales tudást osszunk meg az érdeklődők között, külföldi és hazai jó példákkal segítsük a cégek és egyének fejlődését.

Szerzőtársaimmal írtam a „Trade marketing a mindennapokban” című könyvet, amely azóta is egyedülálló kézikönyv a szakmabeliek és trade marketinget tanulók számára.

Közel tíz évvel ezelőtt (a közgazdász diplomán mellett) kezdtem el a Pécsi Egyetemen pszichológiát tanulni és megszereztem egy új hivatást. A trade marketingben alkalmazom a pszichológiát, a pszichológiai klienseknél pedig a vállalati tapasztalataimat.

Havasiné Kátai Ildikó

A TMK egyik alapítója, a POPAI Magyarország főtitkára, a Profil Four Kft ügyvezetője

Mindig az értékesítés támogatás, a partnerek, kategóriák és csatornák fejlesztése, stratégiai együttműködés kiépítése és az integrált márkaépítés érdekelt igazán, így lettem hamar KAM-ból trade marketing manager. A terület szervezeten belüli és hazai elfogadtatása, beillesztése a vállalati kultúrába, a kereskedelmi és gyártó vállalatok közötti kapcsolatok elmélyítése, a kategória management és fejlesztési projektek megvalósítása volt és maradt fő célom. A háztartási papírtermékek, vegyi- és kozmetikai cikkek, babaápolás, italok, tejtermékek, csomagolás területén dolgoztam multinacionális vállalatoknál és mindenhol sok értékes szakmai, kulturális és emberi tapasztalatot szereztem. 

Közgazdász és szaktanár végzettségem mellett CIM- The Chartered Institute of Marketing postgraduate marketing diplomám van. Jelenleg a Shop! szervezet MaRC képzésében veszek részt.

Az integrált kreatív megvalósítások, a trade, customer, shopper marketing szakma elméleti és képzési hátterének fejlesztése továbbra is a fő mozgatóerőm a Trade Marketing Klub rendezvényei, a POPAI Magyarország találkozói valamint az újságírói és szerkesztői feladataimban. Szívesen dolgozom külföldiekkel és fiatalokkal, évekig vezettem trade marketing szakszemináriumot a Corvinus Egyetemen. Büszke vagyok a magyar Student Design hallgatói verseny szervezésére, ahonnan világbajnokok kerültek már ki. Tag vagyok a Shop! központi szervezet Education Councilban, és a Global Awards nemzetközi zsűriben. Több hazai verseny zsűrizésében – POPAI Awards, Student Design Awards, Az Év Trade Marketingese, StarStore, Az Év Legsikeresebb Promóciója, Az Év Trade Marketingese –  veszek évek óta részt. Társszerzője vagyok a „Trade marketing a mindennapokban” könyvnek és rendszeresen megjelennek cikkeim a Trade magazinban. Közreműködök még kurzusok, tréningek, kutatási projektek lebonyolításában, valamint kommunikációs és PR projektekben is. 

Hermann Zsuzsanna

A Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője

Közel 14 éve vagyok ügyvezető-főszerkesztője az FMCG piacvezető b2b magazinjának, a Trade magazinnak, és majdnem 24 éve foglalkozom ezzel a területtel. Közgazdászként kereskedelmi szakon és marketing szakirányon végeztem. Szerelmese vagyok a marketing orientált értékesítésnek és az értékesítés orientált marketingnek. Munkám során az FMCG piac több száz, kereskedelmi és gyártói vállalatának ilyen irányú tevékenységét sikerült megismernem. Ma legfőbb feladatom, hogy a magazinon keresztül az élelmiszer, háztartási vegyi áru, kozmetikai termékek gyártóinak, kereskedőinek, továbbá vendéglátóipari és szolgáltatói partnereiknek üzleti döntéseit a legfontosabb aktuális piaci információkkal támogassam, és segítségükre legyek a hatékony kommunikációjuk megvalósításában. 

Tagja vagyok a Lánchíd Klubnak, alapító- és elnökségi tagja a POPAI Magyarország Egyesületnek, alapító tagja a Trade Marketing Klubnak, felügyelő bizottsági tagja a Magyar Márkaszövetségnek, alapítója és alelnöke a Magyar Marketing Szövetség Horeca & Event tagozatának. Számos szakmai zsűrinek vagyok tagja, úgymint a Product of the Year-, a Superbrands-, a MagyarBrands-, a Green Brands -, és a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj minősítéseknek, valamint a SIRHA Budapest Innovációs Termékversenynek. Saját szervezésű eseményeink közül a StarStore-, Az Év Legsikeresebb Promóciója-, Az Év Trade Marketingese és a Fenntarthatóság Szimbóluma versenynek. Büszkeséggel tölt el, hogy megalakulása óta elnöke vagyok a Lánchíd Alapítvány Kuratóriumának. 

Az általam menedzselt Trade magazin az FMCG piac egyetlen auditált szaklapja. A kiemelkedően magas, 20 ezer példányban megjelenő magazin hivatalos lapja a SIRHA Budapest szakkiállításnak, hivatalos médiapartnere az Ecommerce Hungary Egyesületnek, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Testületének, továbbá megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat, Magyar Termék  és Kiváló Termék Védjegy minősítést, továbbá 5x Business Superbrands díjas, és 3x MagyarBrands díjas, a Bisnod által AA minősítést szervezett. Alapítója és szervezője az FMCG piac legnagyobb rendezvényének, az Érték és Minőség díjas Business Days konferenciának.

2020-ban megkaptam „A legjobb női vezető” címet, amely versenyre kollégáim neveztek, így számomra ez az egyik legnagyobb elismerés, amelyet pályafutásom alatt eddig elnyertem.

Kapcsolat

További információért Kiss Laurához fordulhatsz:
Tel: +36 26 310684

office@instoreteam.hu
2000 Szentendre Petőfi u. 1.