Intuitív döntéshozatal a marketingben

Gyere el Te is az idei ONLINE, TÉRÍTÉSMENTES

Intuitív döntéshozatal klubeseményre

2022. június 2-én 15 órától

Arról mesélnek az előadóink, hogy miért van szükség az intuitív döntéshozatalra a marketingben. Hogyan hoznak döntést a legnagyobb vezetők? Miért fontos az adat, és miért nem elhagyható az intuíció? Mi az az adatvezérelt kreativitás és hogyan néz ez ki a valóságban?

Vendégeink a téma szakértői:

Bihi Zoltán ügyfélkapcsolati manager, Synetiq

Fülöp Péter vezető kutató, Synetiq

Szabi a Pék, https://www.szabiapek.hu/bemutatkozas

A Synetiqnél biometrikus szenzorok segítségével vizsgálják a nézők reklámokra adott, nem tudatos érzelmi reakcióit és adnak gyakorlati javaslatokat a fejlesztésükre, hogy ezzel segítsék a hirdetők munkáját a minél hatásosabb kreatívok létrejöttében. Ellentétben a hagyományos kutatásokkal, így valós és elfogulatlan képet adnak arról, mit érez a célközönség a reklámmal kapcsolatban, mennyire mennek át a kívánt üzenetek, továbbá mennyire tudott a kreatív kiemelkedni az óriási reklámzajból.

Szabi a Pék a nagymamájától tanulta a kenyérsütést, majd Olaszországban képezte tovább magát, hogy megtanulja a tökéletes pizza sütését. Közben Magyarország legismertebb és legkedveltebb pékjévé vált, éttermet, üzleteket nyitott és sok tízezren követik a közösségi médiában. Mindig újabb és újabb ötletekkel lepi meg a vásárlóit és szerez egyre több hívet a termékeinek.

A klubülés, a szakmai program térítésmentes, az étel, ital fogyasztás pedig önköltséges. A Panificio il Basilico hangulatos kertjében megkóstolhatjátok a nagyon finom pizzákat és különleges péksüteményeket. Érdemes lesz otthonra is feltankolni az édes és sós finomságokból.

A korlátozott létszám miatt a klubülésre a regisztráció sorrendjében tudsz „széket foglalni”. Az eseményt most online nem közvetítjük.

A jelentkezési határidő: 2022 május 31.

Kinek ajánljuk a júniusi klubülést:

a fogyasztási cikk piacon dolgozó

  • értékesítési szakembereknek
  • trade marketingeseknek
  • marketingeseknek
  • POS gyártóknak
  • szolgáltató cégek munkatársainak

A Trade Marketing Klub facebook csoportjában mindig olvashatjátok a következő eseménymeghívót.

Ha szeretnétek itt nyomon követni a trade marketing eseményeket, csak kattintsatok a linkre: https://www.facebook.com/groups/103723403049661

További információért Kiss Laurához fordulhatsz a 06 30 3353871 telefonszámom vagy az office@instoreteam.hu címen.

Vegyél részt!

Az „Intuitív marketing” klubeseményen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, a fogyasztás önköltséges. Időpont: 2022. június 2. 15:00-18:00, Helyszín: Panificio il Basilico Étterem és Pékség, 2000 Szentendre, Bükkös part 80.