Lendíts karriereden minősített trade marketingesként!

Szeretnél nagyobb szakmai presztízsre szert tenni?
Bővítenéd a kapcsolati tőkédet, növelnéd az üzleti lehetőségeidet?
Folyamatosan tanulsz, fejleszted magad, és örülnél, ha ez a szakmádban is elismertebbé tenne?

Frissen kikerülve az egyetemről, főiskoláról sokan érzik, hogy rengeteget tanultak, és a megszerzett elméleti tudást még több gyakorlattal és kapcsolatokkal szeretnék kiegészíteni. Ezért folyamatosan továbbképzésre, konferenciákra, rendezvényekre járnak, hogy elismertebbé válhassanak a szakmájukban. 

A világ gyorsan változik, a marketing világa pedig még gyorsabban. Amikor az ember egy cég marketinges vagy kereskedelmi pozíciójában ül, gyakori, hogy nem tud átfogó képet kapni a piacról, és nem tudja frissen tartani ismereteit. Ismerős helyzet?

Létezik azonban egy olyan program, a Master of Trade Marketing Program, amely hozzásegít ahhoz, hogy a legmodernebb trade marketing tudást szerezhesd meg, legyél akár egy gyártó-, kereskedő vagy szolgáltató cég marketingese, értékesítője, vagy akár vezetője.

Létezik azonban egy olyan program, a Master of Trade Marketing Program, amely hozzásegít ahhoz, hogy a legmodernebb trade marketing tudást szerezhesd meg, legyél akár egy gyártó-, kereskedő vagy szolgáltató cég marketingese, értékesítője, vagy akár vezetője.

A Bölcsek Tanácsa olyan szakmai grémium, amely támogatja a Master of Trade Marketing Program működését, sőt a minősítést megszerzőknek egyszeri személyes konzultációt biztosít a megadott témákban. A tagjait itt tudod megtekinteni: Bölcsek Tanácsa

Miért jó ez neked?

 • Növeli a presztízsedet
 • Naprakész rálátást biztosít a piacra
 • Cégvezetőként jobban átlátod a tárgyalópartnereid, alvállalkozóid szerepét, értékét és törekvéseit
 • Friss diplomásként kiegészítheted tanulmányaidat gyakorlati és valós tudással, amely révén jobb álláshoz juthatsz
 • Gyakorló szakemberként naprakészen tarthatod tudásod, követheted a hazai és nemzetközi trendeket
 • Megerősítheted karrier ambícióidat, cégen belüli vagy kívüli lehetőségeidet
 • Növelheted a kapcsolati tőkéd, új dimenziók tárulhatnak fel előtted
 • Üzleti lehetőségek és inspirációk, együttműködési platformok nyílhatnak meg előtted

A Master of Trade Marketing Programban összegyűjtöttünk olyan képzéseket, konferenciákat és rendezvényeket, amelyeken egy szakmája iránt érdeklődő, folyamatosan fejlődni vágyó marketing, sales és trade marketing szakembernek érdemes és hasznos részt vennie. Legyen akár a magyar, akár a nemzetközi piac a cél, friss, releváns tudásra mindenkinek szüksége van.

A képzéseket és rendezvényeket Master of Trade Marketing Programba foglaltuk, és ha a regisztráció után bármelyiken részt veszel vagy elvégzed, pontokat kapsz. Minden évben, amikor eléred a megjelölt minimális ponthatárt, egy jól áttekinthető, szakmai tekintélyt növelő minősítést kapsz.

Milyen előnyökkel jár a minősítés?

 • Bekerülhetsz minősített szakembereket tartalmazó adatbázisunkba.
 • Ha vállalkozó vagy, illetve saját cégedet képviseled, a Trade Marketing Klub közösségében ajánlási úton megbízásokhoz juthatsz.
 • Használhatod a minősítést névjegyeden, LinkedIn profilodban, e-mail aláírásodban.
 • Feltüntetheted szakmai önéletrajzodban és a Master of Trade Marketing Program alapítóit referenciaként is megadhatod.
 • Előnyt jelenthet egy új pozíció vagy állás megpályázásánál.
 • A képzéseken, konferenciákon való részvétellel komplex, aktuális szaktudást szerzel.
 • Mindig friss szakmai tartalomhoz jutsz.
 • A cégednek, munkáltatódnak is hasznos, mert a minősített munkavállaló növeli az ő presztízsét is.
 • Megsokszorozhatod a kapcsolati tőkédet.
 • Előnyt jelenthet előléptetéskor vagy cégen belüli területváltáskor.
 • A nemzetközi, Shop! eladáshelyi marketing szövetség által szervezett online, átfogó in-store képzés, a MaRC révén nemzetközileg elismert tanúsítványt kapsz az in-store marketing tudás megszerzéséről.

Miért kaphatsz pontokat?

Olyan online vagy személyes jelenlétet igénylő képzéseket, rendezvényeket gyűjtöttünk össze, amelyek marketing, sales és trade marketing szakemberként is előnyödre válnak. Amennyiben regisztrálsz a Master of Trade Marketing Programra, és ezek közül valamelyiket igazolhatóan meglátogatod, pontokat szerzel. Nem csak mi magunk tartunk konferenciákat és képzéseket, hanem bővülő együttműködésekben gondolkodunk, amely a lehetőségeidet növeli. Talán sok olyan rendezvény is található a listán, amelyre amúgy is minden évben jársz, de most minősítést is szerezhetsz általa.

Az egyetemi hallgatók ingyen vehetnek részt a Trade Marketing Konferencián és a Trade Marketing Klubüléseken, ha regisztráltak a Master of Trade Marketing Programban.

Pont szerzése

Különböző eseményekért különböző pontszám kapható, de az sem mindegy, hogy résztvevő vagy, vagy előadó, esetleg zsűrizel egy versenyen, vagy megnyered a versenyt. Az eseményeken való szereplésed igazolását kell elküldened nekünk, hogy megkapd a táblázatban található pontot.

A pontok táblázatát itt tudod megtekinteni: A pontok táblázatát

A minősítés megszerzéséhez évi 20 pont szükséges.

Úgy állítottuk össze a pontszerzési lehetőségeket, hogy egy, a szakterülete iránt érdeklődő, magát folyamatosan képző marketing, sales vagy in-store szakember számára reálisan teljesíthető legyen az éves 20 pont összegyűjtése.

Ha most belevágsz, és regisztrálsz, már 2020-ban minősített trade marketing szakember lehetsz! Idén január 1-től visszamenően is kérheted a pontjaidat, amennyiben a listázott eseményeket igazolni tudod.

Mi történik, ha nem tudod összegyűjteni az adott évben a minimális pontszámot? Az éves pontszámaid 50% értéken átvihetők a következő évre. Az azutánira viszont már nem, tehát addigra elvesznek.

Kiknek ajánljuk a Master of Trade Marketing Programot mindenképp?

 • Gyakorló és pályakezdő marketing szakembereknek, akiknek létszükséglet a folyamatos önképzés. A Trade Marketing minősítéssel elmondhatják magukról, hogy olyan rendszerezett ismereteket szereznek, amelyek mögött van valós tartalom, és használható, gyakorlati, naprakész tudással bővült a palettájuk. Ezen kívül a már gyakorló marketing szakemberek a Trade Marketing Klub konferenciáin friss információkat szereznek a piacról, amelyekhez a vállalatuknál nem juthatnának hozzá.
 • Mindenképpen hasznos a Y és Z generáció tagjainak, akik már kijöttek az iskolapadból, de még nem tartoznak a „nagy öregek” köreibe.
 • Retailereknek, kereskedőknek, akiknek nem volt lehetőségük igényeikre szabott marketing képzésben részt venni. Nekik különösen fontos, hogy amikor marketingesekkel, sales-esekkel vagy key account menedzserekkel tárgyalnak, jártasak legyenek a témában.
 • Egyetemistáknak, akik hamarosan be szeretnének kerülni egy jó céghez. A Trade Marketing minősítéssel igazolhatják, hogy olyan plusz tudás birtokában vannak, amelyet az egyetemen nem kaptak meg.

Mennyibe kerül mindez neked?

A Master of Trade Marketing Programba 9000 Ft + ÁFA egyszeri díj megfizetésével regisztrálhatsz. Diákoknak a programba való belépés egyszeri díja 5000 Ft + ÁFA.

Az egyszeri díj azt jelenti, hogy nem kell minden évben újra belépned, amíg gyűjtöd a pontokat, addig aktív tagja maradsz. Azonban, ha 2 éven át nem gyűjtesz pontokat, akkor a programba újra be kell lépned a belépési díj újbóli megfizetésével.

Az év során igénybe vett képzések és konferenciák díja eltérő, ezekről majd egyesével tudsz tájékozódni, amikor azokat kiválasztod és részt kívánsz venni rajtuk.  Az egyetemi hallgatók ingyen vehetnek részt a Trade Marketing Konferencián és a Trade Marketing Klubüléseken.

A programba regisztráltaknak különböző részvételi kedvezményeket biztosíthatnak a rendezvényszervezők, érdemes erről is tájékozódni.

Ha nem tudod, hogy belevágj vagy sem, a belépést követően az adott évben maximum 6 hónapig kipróbálhatod a programot, díjfizetés nélkül. Az addig összegyűlt pontjaidat a díjfizetéskor tudod érvényesíteni.

Érdekel? Akkor:

1. Első lépésként regisztrálj, így hivatalosan is jogosult leszel megkezdeni a programot és a pontok gyűjtését.

Regisztrációd az adott év január 1-jétől visszamenőleg érvényes.

2. A pontokat nem automatikusan írjuk jóvá. Minden megszerzett pontot igényelni kell a jogosultság igazolásával negyedévente, e-mailben a laura@instoreteam.hu címen. Az éves összesítést a következő év január 15-ig küldjük vissza. Amennyiben az adott évi pontot sikeresen összegyűjtötted, ekkor küldjük el az igazolást és a minősítés logójának használati jogát.
Regisztrálj a Master of Trade Marketing Programba, és miközben tanulsz és fejlődsz, gyűjtsd a pontokat!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldd be a regisztrációdat!

Vegyél részt a Master of Trade Marketing Programban és legyél Master of Trade Marketing!

Számlázási adatok:
*A regisztrációnak megfelelően a jelentkezés visszaküldése - a próbaidős jelentkezés kivételével -, egyben számla ellenében történő fizetési kötelezettséget is jelent.
A pontszerzéshez szükséges igazolásokat küldd el mielőbb, de legkésőbb a jelentkezést, illetve a pontszerző aktivitást követő 30 napon belül a laura@instoreteam.hu e-mail címre. 2020-ra visszamenőleg, január 1-től megkapod a pontokat!

Minden év végén, a Master of Trade Marketing címet megszerzők nevét az évszámmal egy dicsőségtáblában honlapukon feltüntetjük és elküldjük számukra az évszámmal ellátott logót, amit aláírásukban, önéletrajzukban hivatalosan használhatnak.